Odborníci doporučují 3x týdně zařazovat rybí maso do našeho jídelníčku. Díky důležitým látkám a dokázaným výhodám by měl každý toto množství dodržovat. Bohužel je realita zcela jinde – ve státech, jako je právě ČR, je konzumace ryb velmi nízká. Většinou je tento fakt způsoben špatnou úpravou.Co když to ovšem lze udělat i jinak, lépe a vše je jen o správné úpravě? Ochutnejte u nás pokrmy z ryb a uvidíte, že ryba se dá připravit i chutně. Do našich ryb se prostě zamilujete.
8. | Bageta s česnekem (A - 1) | 40,- |
27. | Kalamari na grilu (kalamari, míchaný salát) (A - 14) | 295,- |
28. | Mořský vlk filet (grilovaný mořský vlk, míchaný salát, česneková bageta) (A - 1, 4) | 270,- |
37. | 200g Losos steak na grilu (steak z lososa s brokolicí) (A - 4) | 260,- |
64. | Orata di mare (mořská pražma, míchaný salát, česneková bageta) (A - 1, 4) | 285,- |
286. | Gamberoni rossi (tygří krevety navinné omáčce,salat,česneková bageta) (A - 1, 2) | 320,- |